Om Italien

Resmål, nyheter, restips och fakta om Italien

Lägg till annons

Här kan du annonsera gratis om bostäder som går att hyra i Italien. Skriv så mycket som möjligt i din beskrivning. Desto mer detaljerat du beskriver din fastighet desto mindre frågor behöver eventuella gäster fråga dig. Du kan välja region, ö och ögrupp ange stad/ort samt välja extra information, men nämn också den informationen i beskrivningen, eftersom fritextsökningen endast söker efter ord i beskrivningen. Skriv en säljande och beskrivande ”Titel”, nämn gärna namnet på närmsta stad/by i titeln. Vi granskar alla annonser innan publicering, det kan hända att vi kontaktar dig innan publicering om något är oklart. Just nu kan du bara annonsera för hus och lägenheter för uthyrning. Läs mer längs ner på denna sida.

Kontaktinformation
Annonsuppgifter

Gratis annonser för uthyrning av semesterhus, stugor och semesterlägenheter i Italien

Ange ett ungefärligt pris per vecka i fältet ”Pris från”. Du kan specificera olika priser för olika säsonger i din beskrivning samt eventuella kostnader för antal personer och tilläggstjänster.

Välj alla giltiga val under ”Region/ö/ögrupp”, om din bostad ligger på en ö så välj även regionen som den ligger i. Annars kanske den inte syns i alla sökningar och val som besökaren gör.

Ange närmsta stad/ort/by i ”Ort/stad/by” men upprepa inte samma information som under region/ö/ögrupp.

All uthyrning sker via dig som fastighetsägare. Hyresgästen kontaktar dig via angiven e-post och/eller telefon.

Har du flera fastigheter? Om du har flera lägenheter/hus som är likadana så skapa bara en annons. Men om lägenheterna/husen skiljer sig åt eller ligger på olika platser så kan du skapa flera annonser.

Har du en hemsida? Lägg till en länk i fältet ”Hemsida” eller länka i texten. Om du har en hemsida med fler bilder så ange det i texten och länka till den sidan. Men ladda upp minst en bild. Max storlek på bilder är 200 KB, använda Photoshop eller liknande för att minska bildernas storlek. Beskriv din fastighet / bostad så mycket som möjligt. Skriv gärna också om omgivningen, sevärdheter, nära till stranden mm.

Något du undrar över? Något som inte fungerar på denna sida? Vill du samarbeta med oss? Vi är öppna för alla förslag. Skicka ett meddelande och ange i meddelandet vilken sajt du vill kontakta. Skicka ett meddelande till omresor@gmail.com så svarar vi så fort vi kan.

Det kan hända att vi kontaktar dig innan publicering för att fråga om eventuellt samarbete. Det är gratis att annonsera för privatpersoner och vi har inga planer för att ta betalt men vi söker samarbeten som länkbyten etc.

Försäljning av semesterhus, villor, semesterlägenheter, stugor kommer bli möjligt senare.