easyJet fortsätter sin satsning på Stockholm Arlanda Airport och öppnar nu två nya destinationerna till London och Milano. Tillsammans med de befintliga destinationerna Geneve och Lyon erbjuder easyJet nu fyra direktlinjer från Stockholm.

Med de nya direktlinjerna erbjuds resenärerna snabba och smidiga förbindelser till två mycket populära städer i Europa. Milano och Stockholm har starka företagsrelationer genom de svenska företagens närvaro främst i norra Italien.

– Jag är mycket glad över att vara här i dag för att uppmärksamma lanseringen av våra två nya linjer från Stockholm till Milano Malpensa och London Luton. Vi är övertygade om att dessa nya linjer kommer att bli populära bland våra affärsresenärer och semesterfirare. Vi har vuxit kraftigt i Sverige under det senaste året. 2016 startade vi också två nya linjer, från Lyon till Stockholm och från London Gatwick till Åre Östersund som blir vår 138:e destination. Denna tillväxt innebär att vi förväntar oss cirka 200 000 passagerare till och från Sverige i år, säger Neil Slaven, UK Commercial Manager på easyJet.

– easyJet är ett av de största och även ett av de snabbast växande flygbolagen i Europa. Därför är vi mycket glada över att de fortsätter att satsa på Stockholm genom att etablera tre nya destinationer på kort tid. Vi har haft en mycket stark resenärstillväxt på Arlanda de senaste åren och easyJet’s expansion är ett tydligt kvitto på att de ser potentialen i den svenska marknaden, säger Kjell-Åke Westin, flygplatsdirektör på Stockholm Arlanda Airport.

Vid Malpensa Flygplats är det också enkelt att hyra bil om du vill ta dig runt i staden eller omgivande område. Det finns många bolag att välja på vid flygplatsen, men boka i god tid om du har specifika önskemål på bil och utrustning. Båda linjerna trafikeras med en A319 eller en A320 med avgång från Stockholm Arlanda Airport fyra dagar i veckan (måndag, onsdag, fredag och söndag).