Kändistät badort, lutande torn och toskanskt gemyt – det är vad som väntar om man bokar en resa till Vings nya resmål i Toscana, Italien. Hit kan Ving erbjuda resor året runt med reguljärflyg och flexibla reslängder.

– Italien är alltid Italien och Toscana har verkligen allt man kan önska av en härlig semester, från god mat, kultur och historia till vackra utflyktsmål, natursköna vyer och sol och bad. Det känns därför väldigt roligt att vi utökar vårt program i den här delen av Italien, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

De tre nya resmålen är Pisa, Forte dei Marmi och Viareggio. Pisa är kanske mest känt för sitt lutande torn, men har också mycket kultur och historia att bjuda på. I anslutning till det lutande tornet ligger även domkyrkan Duomo di Pisa, dopkapellet Battistero di San Giovanni och kyrkogården Camposanto monumentale som är väl värda ett besök. Pisa är även en bra utgångspunkt om man vill utforska det toskanska inlandet och resmålen längs kusten, oavsett om det är med tåg, lokalbuss eller hyrbil.

Den klassiska badorten Forte dei Marmi, tillika kustens jetset-tillhåll, ligger i natursköna omgivningar med dramatiska alptoppar som reser sig som en vacker siluett i bakgrunden.Förutom den 15 kilometer långa sandstranden kan Forte dei Marmi även locka med trendig och exklusiv shopping, restauranger och barer och trevliga promenadstråk.

Viareggio är den näst största staden i provinsen Lucca och är kanske främst känd för sin breda och fina sandstrand, en strand som än idag flera decennier efter glansdagarna på 1950- och 60-talet är minst lika populär – inte minst bland italienarna själva. I staden finns även ett brett utbud av både nöjesliv, restauranger och shopping.

Tillsammans med Florens och de nya resmålen, Pisa, Forte dei Marmi och Viareggio, kommer Ving att kunna erbjuda över 50 hotell i olika prisklasser i Toscana. Till Toscana kan man resa med Vings reguljärflygspaketerade resor året runt med flexibla reslängder.