Researrangören Sunbirdie är stolt över att presentera Gardasjön och det nya paradiset Chervò Golf. Gardasjön är verkligen vacker som en tavla med sitt klarblå vatten, omgiven av vackra byar och mäktiga berg. Nu kan man uppleva denna vackra plats under en resa med Sunbirdie och kombinera härligheten med riktigt bra golf.

Med Sunbirdie och Chervò som bas kan man upptäcka hela den härliga Gardasjön med mysiga byar, vingårdar och mängder av kultur. Dessutom i ett mycket behagligt klimat! Kanske göra ett stopp i någon liten by, ta en kaffe och en italiensk glass eller varför inte beställa in ett glas vin och njuta av arkitekturen, miljön och naturen. Känner man för lite mer stadsliv är det bara att ta tåget direkt till Venedig eller Milano! Tveksam till klimatet vintertid? Ja, det är ju inte södra Spanien, men Gardasjön har faktiskt ett Micro-klimat med väldigt bra och milt klimat. Annars skulle inte olivträden och palmerna överleva.

Golfbanorna är självklart öppna året runt men Sunbirdie kör inte igång säsongen förrän i slutet av februari för våren och avrundar i slutet av november på hösten. Sunbirdies boende är på Chervò Residence, som erbjuder finfina lägenheter på banan med all service. Lägenheterna är helt nybyggda och är i två plan. Allt är väl samlat och lägenheterna ligger vägg i vägg med hotellet där alla faciliteter såsom inomhuspool, Spa, bastu med mera finns. Här finns dessutom restauranger, barer och vill du spela tennis så finns det två banor. Chervò Residence San Vigilio är en riktigt trevlig och charmig Resort av högsta klass.

Golf spelar man på Chervò Golf Resort, som öppnade 2008 och är en härlig parkbana med 27 omväxlande hål. Banan är flack och lätt att gå med utsökt kondition på fairways och greener. En hel del vattenhinder gör att du trots allt måste hålla skärpan på högsta nivå.