Sunsail utökar sitt utbud av eskaderseglingar med specialla theman och fortsätter med sina populära kulinariska segelresor med vinprovning i Kroatien och Italien.

För att kunna erbjuda sina kunder toppmoderna kvalitetssegelbåtar investerar Sunsail flera miljoner euro varje år. Inför säsongen 2017 har man satsat på 88 nya segelbåtar. Ny i segelflottan är katamaranen Sunsail 454 (Leopard Catamarans) som kan bokas i Karibien samt Sunsail 34 och 38 som finnsi Medelhavet (båda av typ Sun Odyssey från det franska varvet Jeanneau). De första nya båtarna kommer snart att vara på plats på deras karibiska marinor, medan marinorna i Kroatien och Grekland får de nya båtarna till våren.

Den nya Sunsail-katamaranen är den allra senaste modellen från Leopard Catamarans och en efterföljare till den populära Sunsail 444. Fyrahyttersbåten har alla fördelar som Leopard-katamaranerna har och kombinerarhastighet, stabilitet och gott om utrymme. Nya Sunsail 454 har också cockpiten för över med direkt ingång från salongen samt sidor med chinelinjer som ger mer volym över vattenlinjen och bättre prestanda. Även pentryt ligger i främre delen, precis som hos föregångaren, medan sittgruppen i salongen är placerad akterut. Salong och cockpit skiljs åt av en stor glasskjutdörr som kan öppnas helt. En nyhet är det genomgående ljusschaktet i salongstaket. Tillsammans med de stora salongsfönstren med 360 graders panoramavy släpper det in ännu mer dagsljus i kajutan. Lampor och färger i inredningen har fått en modernare framtoning, och totalt sett ger nya Sunsail 454 ett fräsigare intryck än sin föregångare.

Efterfrågan på enskrovsbåtar är stor bland segelentusiaster, familjer och seglarpar. Sunsail, som på senare år fokuserat särskilt mycket på segelflottan med katamaraner, vill därför nu även förse marinorna i Medelhavet med nya enskrovsmodeller. Sunsail 34 har två hytter och ett våtutrymme. Sunsail 38 hyrs ut i Medelhavet som trehyttsbåt med två våtutrymmen.