Slopetrotter Skitours välkomnar härmed föräldrar som reser själva med barn till att kunna dela skidåkarglädjen med andra familjer. Förutom fantastisk skidåkning är det en vecka full av aktiviteter för både stora och små där Slopetrotter denna vinter välkomnar ett nytt familjegäng ner till Alperna och Passo Tonale under vecka 7.

Förra året lanserade Slopetrotter Skitours ett nytt skidresekoncept där föräldrar kunde resa ensamma med sina barn ner till Alperna för att umgås och träffa andra vuxna som också reste själva med sina barn. Konceptet går i år under namnet ”Solo med barn” och då förra årets resa till italienska Livigno blev en succé kör konceptet vidare till Italien även kommande vintersäsong.

Förutom flyg och boende inkluderar resan en massa spännande aktiviteter så som picknick, pistvisning, barnaktiviteter och vinsmakning för de vuxna. Resan hålls i vecka 7 och det är möjligt att resa enkelt och smidigt med flyg från antingen Landvetter, Arlanda eller Kastrup.

-Vi vill ständigt utöka vårt utbud av skidresor genom olika typer av temaresor, som denna Solo med barn, och tack vare god feedback från våra gäster som var med förra året och testade konceptet kan vi i år presentera en ännu bättre skidresa och vecka nere i Alperna. Passo Tonale är en perfekt familjedestination och blev därför ett självklart val inför denna omgång av Solo med barn, säger Minna Henriksson, försäljningschef Slopetrotter Skitours. I Passo Tonale kan vi dessutom erbjuda skandinavisktalande skidinstruktörer, så även dem som vill gå i skidskola erbjuds de bästa förutsättningarna under årets upplaga av Solo med barn, fortsätter Minna.