Första avresan till Rom går av stapeln i mitten av september och under 28 dagar ingår obegränsat med golf på Marco Simone. I december blev det klart att banan ska stå värd för Ryder Cup år 2022. I resan ingår lägenhetsboende precis i anslutning till golfbanan.

– Vi har länge velat komplettera vårt Long Stay-utbud med en destination i Italien, men inte hittat riktigt rätt tidigare. Givetvis känns det väldigt kul att vi nu äntligen kunnat få alla bitar på plats berättar Robert Lundgren, verksamhetsansvarig hos Easton Golf. – Att Marco Simone tilldelats Ryder Cup är ett bra kvitto på anläggningens ambitioner. Självfallet är det många år kvar till tävlingen och det kommer ske stora förändringar till år 2022, men tänk att redan nu få chansen att spela banan så mycket du vill under en månad.

Detta är resor som riktar sig till livsnjutaren. Förutom golfen finns alla möjligheter att fylla veckorna med livets goda ting, inte minst den italienska maten. Med tunnelbanan, vilken kan nås med anläggningens shuttle, tar du dig in till centrala delarna av Rom. Staden byggdes som bekant inte på en dag och kanske är det tur att resan sträcker sig över en hel månad med tanke på hur mycket denna klassiska storstad har att erbjuda.

I oktober är det dags för ännu en italiensk nyhet och höstens första resa till Toscana. Även här erbjuds en semester som fokuserar på det goda livet. Mitt i hjärtat av Toscana, omgiven av lummig grönska, ligger den charmiga småstaden Montecatini Terme. Under en vecka bor man på centralt hotell och spelar golf på Montecatini GC och Le Pavoniere GC.

– Easton Golf började arrangera resor till Toscana redan i början av 2000-talet. Efter önskemål från många av våra resenärer kan man säga att vi nu lanserar en ”favorit i repris”. I Toscana väntar en resa fylld med golf, kultur samt god mat och dryck avslutar Robert Lundgren.